Lease

Private lease
Autorijden voor een vast bedrag per maand! Automobielbedrijf Willemsen BV biedt private lease aan met de volgende voordelen:

  • Geen onverwachte kosten
  • Rijden zo lang als je wilt
  • Bevalt het niet? Na 3 maanden opzegbaar

Wij bieden private lease aan via onze partner Helder. Dit wordt mogelijk gemaakt door Bovernij, grotendeels in handen van de BOVAG. Helder werkt dan ook alleen met BOVAG-autobedrijven, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Operational lease via A.W.S.
A.W.S. is de leasemaatschappij van Automobielbedrijf Willemsen BV. Wilt u uw wagenpark uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Operational lease is bij bedrijven en organisaties de populairste leasevorm. Wij hebben namelijk de auto op de balans staan en zo houdt u meer werkkapitaal over. A.W.S. staat voor gemak en zekerheid. Meer weten? Neem contact met ons op!

Onderhoud
Wij zijn aangesloten bij ROB-net. Zo kunnen wij de meest voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zonder tussenkomst van de leasemaatschappij verwerken.

Er zijn nog weleens onduidelijkheden over de fabrieksgarantie op een nieuwe leaseauto. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe leaseauto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dit geldt ook als uw leaseauto is gekocht bij een merkdealer en u het onderhoud door Automobielbedrijf Willemsen BV laat uitvoeren.

0870624001521724018.jpg