Ons bedrijf

Willemsen in Silvolde is een echt familiebedrijf waarbij gastvrijheid en gemoedelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij staan zes dagen (ma. t/m za.) per week voor u klaar.

Wij zijn het adres voor koop, huur, lease, reparatie, schadeafhandeling én financiering van uw personen- en/of bedrijfsauto. Doordat we beschikken over een ruime werkplaats met de modernste apparatuur en gediplomeerde werknemers is het voor ons mogelijk om alles in eigen beheer te houden.

BOVAG
Automobielbedrijf Willemsen BV is lid van de BOVAG en aangesloten bij de ABA (Auto Bedrijven Associatie). Dit betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Bovendien heeft u bij ons de zekerheid van de BOVAG-garantie.

RDW
Naast lid van de BOVAG zijn wij ook een RDW Erkend autobedrijf. Dit betekent dat de Rijksdienst Wegverkeer ons de bevoegdheden heeft gegeven om bepaalde taken uit te voeren en geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld wordt. Zo zijn wij een officieel kentekenloket. Dit betekent dat wij een gekochte auto direct op uw naam kunnen zetten. U hoeft dus niet, zoals vroeger, naar het postkantoor.